Experience
Wil je zelf ondervinden hoe het is om in een volledig vitale ruimte te zijn? Breng dan eens een bezoek aan ons eigen Vitaal Kantoor. Je bent van harte welkom.
Neem voor een afspraak contact op met Sandra Heuer, telefoon (06) 46 33 11 21.

Ook is er de mogelijkheid om vitaal te vergaderen:

Kleine vergaderzaal
De kleine vergaderzaal ligt op de eerste verdieping en biedt ruimte aan 8 tot 10 personen. Het is een ideale ruimte voor persoonlijke besprekingen of kleinschalige meetings. De ligging en de stand van de ramen maakt de zaal tot een aangename, lichte ruimte. In de ruimte is op aanvraag een flip-over, whiteboard met stiften, beamer en koffie, thee en water aanwezig. Ook is het mogelijk om een biologische lunch te laten bezorgen.

Grote vergaderzaal
De grote vergaderzaal bevindt zich ook op de eerste etage en biedt ruimte aan 20 tot 30 personen. Een ideale ruimte voor een brainstorm, teamoverleg of plenaire bespreking. De ruimte is aangenaam licht en ruim. Op aanvraag is een flip-over, whiteboard met stiften, beamer en koffie, thee en water aanwezig. Ook is het mogelijk om een biologische lunch te laten bezorgen.

Kijk voor meer informatie op www.mfadeboshoeve.nl

  • Vergaderen
  • Workshops
  • Trainingen
  • Themabijeenkomsten
  • Rondleidingen

Spreekbeurtpakket
Ben je op zoek naar een interessant onderwerp voor een spreekbeurt? Vraag dan het spreekbeurtpakket over vitale leefomgevingen aan via sheuer@vitalplaces.eu