Volspectrum dagverlichting zorgt voor een beter zichtvermogen en beter concentratie. Foutpercentages nemen af, de middagdip verdwijnt en werknemers hebben aan het einde van de dag meer energie over. Dit heeft direct invloed op het humeur, gezondheid en de productiviteit van uw medewerkers.

Hieronder treft u ervaringen van onze klanten. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

VitalLightsbijRabobank

Rabobank
De medewerkers van het call center van Rabobank Schiphol verrichten intensief werk. De voordelen van volspectrum dagverlichting sprak hen aan en daarom lieten zij alle lampen op hun verdieping vervangen. Ze zijn zeer tevreden met de nieuwe verlichting, hebben minder last van hun ogen en zijn minder moe.

 

VitalLightsCBCCrown Business Center
Het Crown Business Center Hoofddorp verhuurt kantoorruimte. De Raad Vastgoed is eigenaar van dit ruime bedrijfsverzamelgebouw, dat een aantal inpandige ruimtes zonder ramen heeft. Wij hebben daar het fitnesscentrum en deze vergaderruimte van Vital Lights voorzien. De vergaderruimte is hierdoor veel beter te verhuren.

 

VitalLightsbijAWgroepAW Groep
AW Groep heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook het welzijn van hun eigen medewerkers staat duidelijk op de agenda. Zij investeerden in Vital Lights door het hele kantoorpand en met resultaat! Medewerkers geven aan zich aanzienlijk beter te voelen en makkelijker van papier en hun beeldscherm te lezen.

 

VitalLightsbijAccuracy1Accuracy Financial Services
Administratie met een sociaal hart. Dat is het uitgangspunt voor Accuracy Financial Serrvices. Zij investeerden daarom graag in volspectrum dagverlichting voor hun eigen medewerkers. Een professioneel en goed verlicht kantoor was het resultaat.

 

 

DeBurgemeesterPlantenwandDe Burgemeester
In dit bedrijfsverzamelgebouw in Hoofddorp werken voornamelijk kleine zelfstandigen in de creatieve sector. Samen wilden zij een moderne en gezonde werkplek creëren. Vital Places heeft hier een plantenwand met luchtzuiverende planten geplaatst en een akoestisch paneel in de coffeecorner ter verbetering van de akoestiek.

 

VitaalLokaalMonsterEWMM-school
Zorg goed voor jezelf, anderen en je omgeving. Vanuit die kerngedachte werkt de Eerste Westlandse Montesorrischool in Monster aan goed basisonderwijs. Een gezonde leeromgeving voor de leerlingen en een goede werkomgeving voor de leerkrachten pasten in deze visie. Mede door het plaatsen van speciaal tapijt en speciale verlichting werd ook dit een Vitaal Lokaal.

 

VoortVitalLightsVoort Tomatenkweker
De gebroeders van der Voort uit ‘s-Gravenzande zagen er wel iets in: het plaatsen van volspectrum daglichtlampen zodat ze hun tomaten beter konden beoordelen op kleur. De praktijk wijst uit dat het werkt; sinds de introductie van Vital Lights is het foutpercentage afgenomen. Bijkomend voordeel is dat dit licht hetzelfde kleurenspectrum heeft als gewoon daglicht, en dat is beter voor de tomaat.

 

VitalLightsVenecoVéneco
ICT, telecom en beveiliging: daar zijn ze bij Véneco in Maasdijk sterk in. Een goede werkomgeving vinden ze belangrijk. Toen ze hoorden dat het plaatsen van VitalLights ook nog een aanzienlijke kostenbesparing met zich meebracht, waren de lampen snel geplaatst. Een goed verlichtte werkomgeving was het resultaat.

 

 

VitalLightsNijssenNijssen recycling
Een gesloten kringloop; dat is nogal een ambitie. Toch gelooft Nijssen recycling sterk in het hergebruik van materialen. Duurzaamheid staat daarom hoog op de agenda, net als het creëren van een prettige werkomgeving voor alle medewerkers. Dat betekende meer planten en het plaatsen van duurzame Vital Lights.