Vital Places

Joost

Joost

Sinds 1993 heb ik verschillende gebouwen ontworpen: van geweldige kantoorgebouwen in Amsterdam (30.000 m2) tot verschillende kleine en meer persoonlijke projecten, zoals een vitaal huis in Hillegom, een cradle-to-cradle villa in Lisse en De Boshoeve in Nieuw-Vennep .

Ik ben architect en oprichter van Vital Places. Deze organisatie ontwikkelt plaatsen en omgevingen die verder gaan dan duurzaamheid. Ze zijn echt ontworpen vanuit een menselijk perspectief en brengen vitaliteit terug in vele levens.

Mijn passie is ook om mensen te verbinden die echt om een ​​betere wereld geven. Ik wil mijn kennis en ervaring delen met diegenen die meer willen leren op het gebied van duurzame ontwikkeling. Ik zal dan graag mijn netwerk openen en mensen verbinden om uit te groeien tot echte geïntegreerde partnerschappen met anderen.

Het resultaat van onze dagelijkse ervaring van de afgelopen vier jaar is een sterk groeiende synergie tussen natuur, techniek en energie bij het maken van moderne en aansprekende architectuur voor de mensheid. Mijn persoonlijke doel is om zoveel mogelijk vitale plekken te creëren.