Vital Places

Sandra

Sandra

Na verschillende commerciële functies en als ondernemer te hebben gewerkt in diverse branches, besloot ik in 2010 een overstap te maken naar de duurzaamheidsbranche. Om specifiek te zijn naar een bedrijf die zich bezig hield met de verkoop van zonnepanelen, zonneboilersystemen en productie van kleinschalige windmolens.

Toen ik daarna Joost Valk tegen kwam op OBS De Zwanebloem en hij mij het project Vitaal Lokaal toelichtte ging bij mij de knop om. Gebouwen moeten niet alleen energieneutraal zijn maar vooral energieleverend voor de eindgebruiker. Kortom, het gaat niet alleen over energie besparen maar vooral ook om een gezond binnenklimaat waar je als mens energie van krijgt.

Sinds 2010 ben ik partner van Vital Places en sinds 2013 mede-eigenaar. Binnen Vital Places heb ik me gespecialiseerd in lichtoplossingen en ben ik persoonlijk bij alle lichtprojecten betrokken.

Mijn passie is mensen te laten ervaren wat een optimale woon- en werkplek voor je kan doen. Het hoeven overigens niet altijd de meest ingrijpende aanpassingen te zijn om een gebouw als prettig te ervaren.